Vi är Bilar med sladd

Bilar med sladd är ett svenskt poddradioprogram som handlar om elbilar, elbilism, teknik, miljö, transport, energi och mycket annat. Programmet utkommer med ett nytt avsnitt varannan vecka, och produceras av Anders Willstedt, Fabian Ruben och Alfred Ruth.

podcastpriset
BMS banner bigbig 1
Anders Willstedt

Anders Willstedt

Anders Willstedt är entreprenör och mjukvaruutvecklare som för närvarande driver vårdbolaget Hälsa Hemma tillsammans med Fabian Ruben. Han har varit bosatt i Norge i många år och har följt elbilsrevolutionen där på nära håll.
Anders tidigare erfarenhet som radiopratare och är en inbiten elbilsentusiast.

Fordon: Erfaren elbilsägare som till vardags kör en Tesla Model X 90D eller en Tesla Model 3.
Kontakt: anders@bilarmedsladd.se

Fabian Ruben

Fabian Ruben

Fabian Ruben arbetar till vardags som läkare, men driver också två bolag; ett företag inom IT-system fokuserat på köhantering för sjukvården (qCruncher.se) och ett musikproduktionsbolag. Fabian har tidigare erfarenhet som paneldeltagare i Macradion och har varit sidekick i Sveriges Radio.

Fordon: Kör sedan mars 2019 en Model 3 Long Range.
Kontakt: fabian@bilarmedsladd.se

Alfred Ruth

Alfred Ruth

Alfred Ruth är författare till trilogin Fermis Filter som handlar om AI och hur tekniken förändrar vårt samhälle och förutsättningarna för mänskligheten. Alfred har en bakgrund som it-entreprenör och är, förutom författare, även privat investerare och rådgivare i ett dussintal startups. Han är även en aktiv föreläsare om hur tekniken omvälver samhället.

Fordon: Kör Tesla Model X90D och Tesla Model 3 LR
Kontakt: alfred@bilarmedsladd.se